foto_pand_nieuwv2 header10 jvdq1en2 header14 header9 jvdconfectie2 jvdhal nieuwe_machine _jvd9836

Onze filosofie

Samen maken we indruk
Big Impact, die naam dragen we niet voor niets. Het zegt namelijk precies wat we voor u willen betekenen. U wilt immers uitingen die opvallen. Zichtbaarheid vergroten van afstand en overtuigen van dichtbij. Of het nu komt door het formaat, de materiaalkeuze, de afwerking of het haarscherpe beeld; Big Impact geeft het begrip eyecatcher een nieuwe dimensie.

Maximaal realiseren
Big Impact heeft een no-nonsense werkwijze waarbij bestelgemak en absolute kwaliteit voorop staan. Onze 35 professionals weten waar ze over praten en hoe ze het maximale uit onze systemen kunnen halen. Zij denken graag met u mee als het gaat om produceerbaarheid en het realiseren van de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Equipment is alles
Big Impact heeft een schaalgrootte die continue vernieuwing mogelijk maakt. Ieder jaar investeren we in nieuwe apparatuur, passen standaard apparatuur aan voor meer performance en ontwikkelen we nieuwe, eigen producten. Specialiteiten zoals Plex en Smartstickon. Dankzij onze innoverende werkwijze beschikt u steeds over de nieuwste mogelijkheden, een indrukwekkende prijs/kwaliteitverhouding en een razendsnelle levertijd.

U creëert, wij realiseren. Samen maken we indruk.

Hi speed textile printing

ss_curtain

2.5D Textural Printing

download[4177]

Haptic 2.5 D Textural Printing gaat over het voelbaar printen in reliëf. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar een speciale pagina: 2.5D Textural Printing

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld