nieuwe_machine foto_pand_nieuwv2 _jvd9836 header14 header10 jvdq1en2 header9 jvdconfectie2 jvdhal

Plusframe

PLUSframe visual: flexibel en stijlvol
PLUSframe visual is een ideaal systeem voor instore communicatie en vindt zijn plek net zo gemakkelijk in stands en showrooms. Het concept is simpel. Een hoogwaardige textielprint in een aluminium frame. Snel en eenvoudig te wisselen. Stijlvol uitgevoerd. En tal van extra mogelijkheden.

PLUSframe visual is er in diverse afmetingen. Het systeem bevat een reeks aan extra mogelijkheden zoals frame-voeten, spots en verbindingsstukken. PLUSframe visual is gemakkelijk te (de)monteren en in kleine pakketten te vervoeren.

De textielprints laten door de materiaalkeuze iedere afbeelding in hoge resolutie van het scherm af spatten. Bovendien kunnen de prints worden voorzien van een brandwerende laag wat de producten veilig maakt voor gebruik in ruimten met veel publiek.

Met het flexibele systeem PLUSframe visual maakt u indruk. Kort en krachtig promotioneel of gedurende lange tijd aan de wand van uw kantoor, winkel of showroom

Hi speed textile printing

ss_curtain

2.5D Textural Printing

download[4177]

Haptic 2.5 D Textural Printing gaat over het voelbaar printen in reliƫf. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar een speciale pagina: 2.5D Textural Printing

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld